İstikbal oturma grubu modelleri

istikbal kanepe fiyatları

İstikbal yıllardan beridir evimizin mutlaka bir odasında ya da bir alanında olmuştur. İstikbal oturma grubu modelleri her yıl olduğu gibi bu yıl da model olarak üstüne katarak ilerlemekte. Birbirinden farklı şık modelleri olan istikbal fiyat olarak da bu sene diğer senelerden farklı olarak öne çıkmakta.

İstikbal oturma gruplarında bu sene modern olan ceviz modellerine uygun oturma gruplarını görebilirsiniz. Bunların en başında çıkan Vigo koltuk takımını örnek verebiliriz. Vigo koltuk takımı model olarak hem ceviz mobilyalara hem de diğer koyu renkte olan modern yemek odası modellerine uygundur.

İstikbal oturma gruplarında sadece modern değil country tarzında oturma grupları da mevcuttur. İstikbal Lima koltuk takımı country yemek odası modelleri için oldukça uygundur. Pembe ve mavi rengi ile beyaz country takımı ile büyük uyum şeklinde olan Lima koltuk takımı geçtiğimiz yıl en çok tercih edilen oturma grubu modelleri arasında.

Bir diğer modellerin başında ise Elizya Deluxe koltuk takımı bulunmakta. Farklı kalitesi ve şık renkleri ile Elizya oturma grubu İstikbal koltuk takımlarının en başında gelmekte. Elizya koltuk takımı fiyat olarak ise Deluxe tercih ederseniz taksitli olarak 5600 TL olarak belirlenmiş.

İstikbal koltuk takımı fiyatları ise oldukça uygun. 4000 liradan başlayan fiyatlarıyla İstikbal kampanyalı dönemlerinde daha da uygun fiyatlara oturma grubu satabiliyor. Buna ek olarak bir çok kredi kartına 12 aya kadar vadeli taksit yapma imkanınız da var.

Sizin için en güzel İstikbal oturma gruplarını seçtik. Galerimize bakarak İstikbal koltuk takımları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Trend İstikbal oturma grubu modelleri

Evdekorasyonmodasi.com