İkea halı modelleri

Royal salon halısı modelleri

İkea halı modelleri

İkea halı modelleri son yıllarda çok sık tercih edilir oldu. Bir dönem ipli halı modellerinin popüler olduğu İkea markası, şimdilerde ise siyah beyaz geometrik desenli halısı ile gündemde.

İkea halı modelleri ve tasarımları

İkea mağazalarında bir çok mobilya ve tekstil eşyasını bulabilirsiniz. Tekstil eşyalarının başında halı ve perdeler gelmektedir. Halı tasarımları,her odaya ve konsepte uyum sağlayacak renkleri ile gözümüze çarpıyor. Çocuk odaları, mutfaklar, yatak odaları ve salonlar için tasarladığı halı modelleri, modern ve minimalist dekorasyona uyum sağlıyor. İkea markasının tasarımlarının minimalist çizgilerden oluştuğunu biliyorsunuz. Bu yüzden halı tasarımlarında da sadeliği ön planda tuttuğunu söylemek mümkün. İkea halı modelleri ile evinizin her odasını dekore edebilirsiniz. Kendi zevkinize ve evinizin mobilyalarına uyum sağlayan bir tasarımı tercih etmeniz önerilmektedir. İkea markası genellikle rahat dekorasyonlar için tasarımlar üretmektedir. Halı modellerinde de bu rahat tasarımların izlerini taşımaktadır. Eğer klasik bir salon dekorasyonunuz varsa, İkea halılarının sizin için pek uyumlu olacağınız söyleyemeyiz. İkea halıları ile uyum sağlayacak ev dekorasyonlarını daha rahat ve spor görünüme sahip olması gerekmektedir.

İkea Halı Tasarımları

İkea halı tasarımları farklı boyut ve renklerde satışa sunulmaktadır. Genellikle uygun fiyatı ile ön plana çıkan halıları, modern bir dekorasyon için iyi bir tercih olmaktadır.

2017 İKEA HALI MODELLERİ VE FİYATLARI