İkea aydınlatma modelleri

2017 ikea aydınlatmaları

İkea aydınlatma modelleri ile oluşturulan ev dekorasyonlarının tamamı şık ve sade görünüme sahip olmaktadır. İkea mağazalarında satışa sunulan aydınlatma modellerinin tümü, minimalist tasarımlardan oluşuyor. Minimalist tasarımların öncüsü olarak görülen İkea, aydınlatma konusunda da en çok önerilenler arasında yer alıyor.

İkea Salon Aydınlatma Modelleri

İkea salon aydınlatmalarında en çok tercih edilenler ise; lambaderler olmaktadır. İkea lambaderlerin ne kadar çok popüler olduğunu söylememize bile gerek yok. Oldukça dikkat çekici ve şık tasarımlardan oluşan İkea lambaderler ile salon dekorasyonuna büyük yenilikler katabilirsiniz.

İkea Yatak Odası Aydınlatma Modelleri

İkea Aydınlatma modelleri arasında yer alan yatak odası aydınlatmalarında en çok abajurlar tercih ediliyor. Çeşitli renk ve tasarımlardan oluşan İkea abajur modelleri ile siz de yatak oda dekorasyonuna renk katabilirsiniz.

İkea Çocuk Odası Aydınlatma Modelleri

İkea’nın çocuk odaları için tasarladığı aydınlatma modellerinde, renkli ve hayvan figürlü tasarımları sıkça görebilirsiniz. İkea aydınlatma modelleri oldukça güvenilir ve şık tasarımlara sahiptir.

İkea Aydınlatma Fiyatları

İkea mağazalarında satışa sunulan aydınlatma tasarımlarının her biri farklı fiyatlardan oluşmaktadır. Avize modelleri ile abajurlar daha düşük maliyetli olurken, lambaderlerin fiyatları ile biraz daha yüksek olmaktadır. Bununla birlikte İkea masa aydınlatmaları da çok tercih ediliyor. Ofis ve çalışma masalarında kullanılan masa lambaları, çok düşük fiyatlardan başlamaktadır.