Home ofis dekorasyon fikirleri

ev ofis dekorasyon fikirleri

Evde çalışan halk arasında ev ofisi olarakta adlandırılan home office çalışma alanı dekorasyonu oldukça önemlidir. Sürekli olduğunuz evde yataktan kalktığınız gibi üzerinizi değiştirmeden istediğiniz gibi çalışabilirsiniz. Bu rahatlığın olumsuz yönleride çok fazladır. Ofisinizde çok rahat olursanız içinizdeki çalışma isteği giderek sürekli erteleme yapar daha sonra yaparıma döner olay. Home ofis dekorasyonu bu noktada olukça önemlidir. Ofisiniz en rahat çalışma ortamına dönüştürebilirsiniz.

Home Ofis Dekorasyon Modelleri

Home ofisinizi kurcağınız alanı seçerken evin en fazla ışık giren yerini, sesin ve gürültünün az olduğu alanı seçmelisiniz. Televizyonun olduğu bir alanda çalışmak sizin için hata olur dikkatiniz çok çabuk dağılır.Çalışma masasının yüksekliği ve masanın üzerindeki gereksiz şeylerin olmamasına dikkat edin. Çalışma masanız ile sandalye yüksekliğinin orantılı olması gerekir. Günün büyük bölümün üzerinde geçireceğiniz sandalyenin rahat olması gerekir. Mümkün oldukça çalışırken dik oturun böylece sırtınız ve boynunuzun ağrımasını önleyebilirsiniz.

Home ofisinizin duvarlarında, çalışma masası, sandalye ve çevrenizde pastel tonları tercih ederseniz bu size huzur ve mutluluk verir. Sıkılmadan ferah bir ortamda çalışabilirsiniz.Ofisinizde eşyaların yeri belli olmalıdır. Not defteri,bilgisayar yada bir kalem hepsinin normal bir ofiste gibi yeri olması dağınıklığı engelleyerek daha rahat bir çalışma ortamı sağlar.

Home Ofis aydınlatma modelleri

Ofis aydınlatmasında ne kadar avize modelleri olsada odaya gün ışığı girmesi ruh haliniz açısında oldukça önemlidir. Pencere kenarında çalışma masanızın olması oldukça iyidir. Sarı renkte aydınlatma gözünüzü daha az yorar. Çalışma odanızda sarı renk aydınlatma kullanmanızı tavsiye ederim. Led aydınlatmalarda diğer florasan aydınlatmalara göre daha iyidir.

Home Ofis Perde Modelleri

Home ofis perde modellerine ise stor zebra perde modelleri tercih edilmelidir. Dilediğiniz zaman açıp gün ışığını evinizde görebilir dilediğiniz zamanda dışarıyla ilginizi kesebilirsiniz. Yine ofisinize perde seçimi yaparken koyu renklerden uzak durarak açık tonda renkler seçmelisiniz.

Ev Dekorasyon Modası

Bir adet yorum var.

1. Selin Dalan dedi ki:

Home ofis dekorasyonu hep yapmak istediğim bir şeydi… Odamın bir bölümünü bende home ofis için ayarladım. Çünkü internet üzerinden iş yapıyorum. Eğer sizde internetten çalışıyorsanız veya zamanınızın büyük bölümü bilgisayar başında geçiyorsa mutlaka buna uygun dekorasyonyapmalısınız. Neden mi? Direk motivasyona etki ediyor çünkü 🙂