Fon perde modelleri 2017

salon perdesi modelleri fon perde

Fon perdeler salonlarda kullanılan en klasik perdelerdir. Fon perdeler özellikle gösterişli ve şık salonlar için ideal görüntüyü oluşturmaktadır. Fon perdelerin sık ve çok kullanımı modasını hiçbir zaman geçirmemiş, tam aksine daima modasını canlı tutmuştur. Fon perde kullanımı için kesinlikle şık bir salon dekorasyonuna ihtiyacınız vardır.

Fon perde modelleri özellikle gösterişli salonlarda çok şık ve hoş görünmektedir. Ancak fon perde modelleri mutfaklarda ve çocuk odalarında kullanılmaması gereken perdelerdir. Mutfaklarda şık bir görüntüyü oluşturmayacak olup, çocuk odalarında fon perde kullanımı çocukların oda içinde rahat hareket edememesine sebep olacaktır. Bunun için çocuk odalarında, mutfaklarda fon perde tercihi mümkün değildir. Ancak salon, oturma odası ve yatak odalarında fon perde tercih yapılabilir. İşte, 2017 fon perde modelleri;

İtalyan Perde Modeli: 2017 yılında tercih edilecek olan en güzel ve şık perde modeli şüphesiz ki İtalyan perde modelidir. İtalyan perde modeli kendinden kıvrımlara ve bükülmelere sahiptir. Kendinden kıvrımlara ve bükülmelere sebep olan İtalyan perdeler salonlarda, oturma odalarında ve yatak odalarında şık ve hoş bir görüntü oluşturacaktır. İtalyan perdeler evinizi muhteşem bir gösterişe kavuşturacaktır. Ancak fon perde seçerken mutlaka dikkat edilmesi gereken nokta perdenin renginin seçimidir. Eğer ki salonunuzda çok fazla canlı renk kullanmışsanız, perdenizi krem rengi ya da beyaz tercih etmelisiniz. Ancak sade ve açık renkte olan dekorasyonlarda perde seçimi olarak canlı renk perdeler tercih edebilirsiniz.

Evdekorasyonmodasi.com