En şık abajur modelleri

yeni sezon koçtaş abajur modelleri

Her ne kadar aksesuarlar küçük ayrıntılar olarak bilinse de aslında evinizin en büyük görsel tamamlayıcılarıdır. Seçeceğiniz duvar rengi, duvar kâğıdı, halı ya da abajur modelleri özen ile seçilmesi gerekmektedir. Odalarınızı gösterecek olan ve nasıl bir ruha sahip olduğunuzu benimsetecek olan ürünler bunladır. Peki, tamamlayıcı ürünleri seçerken nelere dikkat etmelisiniz ya da hangi modeller günümüzde daha çok tercih edilmelidir, bu konular hakkında bilgi vermek isteriz.

1. Evinizin Tamamlayıcı Ürünler İle Ruhu

Abajur modelleri günümüzde her geçen gün farklılık ve çeşitlilik göstermektedir. Eski zamanlarda avize ve abajurlar hep aynı yerlerde odanın tam ortasında ya da köşelerde durmaktaydı. Oysa artık kullanacağınız mobilya modellerine göre evinizin dilediğiniz tavan ya da köşesinde abajur kullanabilirsiniz. Tasarım modeller daha çok dikkatinizi çekiyor olsa da aslında düz ve keskin hatlara sahip olan modeller her zaman odanızı daha fazla ön plana çıkaracaktır. Odanızda büyük ya da geniş abajur modelleri tercih ederken koyu ve mat renkli kumaş ya da gölgelendirmeli desenler tercih edebilirsiniz. Bunların yanı sıra günümüzde gemici halatı ile tasarlanmış ve ampulleri şamdan modelli abajurlar epey moda olmuştur.

1. Seçeceğiniz Modellerin Sizden Yana Olması

Abajur modelleri seçerken sizin gerçekten yaratmak istediğiniz odaya uygun olmasına özen göstermelisiniz. Büyük ya da geniş modeller seçerken kaba diye tabir edilen ağır ya da şekilsiz modellerden uzak durmalısınız. Her ne kadar size tasarım bir model gibi görünse de abajurlarda mümkün olduğunca sakinliği tercih etmelisiniz. Metal iskeletli ürünler her zaman her ortama uyum sağlayabiliyorken meşe rengi ya da renkli iskeletler ile de değişik havalar yaratabilirsiniz.

Trend Abajur modelleri

Evdekorasyonmodasi.com