En güzel ayna modelleri

dekoratif ayna modelleri 2017

Evlerde olmazsa olmaz ögelerden birisi de aynalardır. En güzel ayna modellerini evlerinizde görmek istemenizden daha doğal bi şey yoktur.  Ayna modellerinde seçenek havuzu oldukça geniş. Ayna modellerini alabileceğiniz pek çok yer var. İkea ayna modelleri veya Koçtaş ayna modelleri genellikle en çok tercih edilen aynalar.

Dekoratif Boy Aynası

Aksesuar olarak da değerlendirebileceğiniz özel modellerden bir tanesidir. Genellikle salon ve misafir odaları ya da yatak odaları için tercih edilen bu dekoratif ürünlerin ihtişamlı görüntüsü, yaşam alanlarınızı çok daha şık hale getirecektir. Rakamsal olarak da sizleri yormayacak olan boy aynalarına farklı markalar aracılığı ile sizler de kolayca ulaşabilirsiniz ve online dünya üzerinden de görsel olarak araştırmalarınızı daha detaylı bir şekilde yapabilirsiniz.

eskitme ayna modelleri

Eskitme Aynalar

Ayna tercihlerinizi yalnızca aksesuar olarak yapmak istiyorsanız eğer eskitme ayna modellerini tercih edebilirsiniz. Duruşu ve görüntüsü ile beklentilerinize en iyi şekilde yanıt verecek olan bu modeller daha minimal bir yapıya sahip! Kullanışlı olduğu söylenemez ancak dekorasyon çalışmaları için uygun olan ürünlerden bir tanesidir.

harfli ayna modelleri

Harf Tipi Ayna Modelleri

İsimlerinizin baş harfinden oluşan bir ayna gayet güzel bir tercih olacaktır. Eğer sizler de aksesuar olarak özel bir tercih yapmak isterseniz harf ayna modellerini tercih edebilirsiniz. Fiyat olarak da gayet uygun ve bu anlamda da sizleri memnun etmeyi başaracaktır diye düşünüyoruz.

Aynalar, yaşam alanlarının olmazsa olmazları arasında yer alıyor ve üretici firmalar da bunun farkında oldukları için tasarıma biraz daha fazla özen gösteriyor. Artık yeni dönemde daha şık modeller karşımıza çıkıyor ve işlevsel olduğu kadar görsel olarak da insanları tatmin ettiklerini belirtmekte fayda var diye düşünüyoruz.

En güzel ayna modelleri

Evdekorasyonmodasi.com