Berjer modelleri

avangart berjer modelleri

Berjerler evlerde bizi rahat ettiren önemli araçlardır. Berjer modellerini seçerken hem koltuk takımına uyumuna hem de özellikle rahatlığına bakmalısınız. Son yıllarda trend olan çiçekle berjer modelleri bu senenin de koltuk modasını belirledi diyebiliriz. Özellikle country mobilyalarda kullanılan desenli berjerler ayrıca modern koltuk takımı modellerinde de öne çıkıyor. Tarz olarak özellikle kadınlara hitap eden çiçekli berjer modelleri yine tercih edilen ilk koltuk modelleri diyebiliriz.

Bunun yanı sıra modern koltuk takımlarında berjerler sade ve düz seçilmekte. Genelde çift renkli olan koltuk takımlarında renklerde uyum berjer takımlarıyla sağlanmakta. Bellona, İstikbal, Tepe home gibi berjer modellerinde farklı tarzlarda çıkan firmalar da salon takımlarında özellikle çift renkli salon takımlarını kullanmakta. Modern koltuk takımlarında berjerler hem ayaklarıyla hem de kumaşı ile modern yemek odası modellerine uygun olmak zorunda. Uygun olmayan berjer modelleri aksi takdirde bakıldığında direk göze çarpacaktır.

2018 berjer modellerine baktığımızda kum beyazı, gri ve kahverengi tonlarının ağır bastığını söyleyebiliriz. Özellikle beyaz mobilya takımları ile büyük uyum sağlayan bu renkler salonunuzu ya da oturma odanızı oldukça öne çıkaracaktır. Çiçekli berjer modelleri ise 2018 de çok tercih edilmeyebilir. Genellikle country mobilyalarda kullanılan çiçekle berjerler country mobilyaların artık çok tercih edilmemesi sebebiyle biraz daha geride kalabilir. Bunun yanı sıra 2018 koltuk takımlarında günümüzde daha da minimal edilen köşe koltuk takımlarını görmeniz oldukça mümkün.

Berjer seçmekte zorlanıyorsanız ve uyum konusunda problem yaşayacağınızı düşünüyorsanız mutlaka büyük mobilya mağazalarına uğrayıp koltuk takımlarının renklerinden ve tarzlarından fikir almalısınız. Bu sayede kendiniz çok daha rahat ve şık bir renk kombini ile odanızı şıklığa kavuşturabilirsiniz.

Evdekorasyonmodasi.com