Amerikan kapı modelleri ve fiyatları

salon kapı modelleri 2017

Ev dekore ederken aklımıza ilk gelen şeylerden biri mutlaka kapılardır. Kapılar her odada bulunan herhangi bir odaya girerken gördüğümüz ilk şey olduğu için dikkatimizi direk çeken ögelerdendir. Ayrıca büyük yer kaplaması da ev dekorasyonunun derinden etkiler.

Amerikan kapı modelleri deyince aklımıza ilk gelen şey pervazlardır. Amerikan kapı modellerinin en önemli özelliği olan pervazlar birbirinden farklı olup ev dekorasyonunda bizlere büyük seçenekler sunuyor.

Amerikan kapı modellerini son yıllarda bir çok mağazadan elde edebilirsiniz. Koçtaş Amerikan kapı modelleri bu konunun başında geliyor. Fiyat olarak uygun olan Koçtaş hem kalite hem de malzeme olarakta öne çıkıyor. Özellikle renk olarak beyaz ve krem renklerinde bulunan Amerikan kapı modelleri ev dekorasyonunda sizi bir adım daha öne çıkarabilir.

Bunun yanı sıra Tekzen de de şık ve kaliteli Amerikan kapı modellerini bulabilirsiniz. Hem tarz hem de kaliteli olan Tekzen Amerikan kapı modelleri de 300 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ek olarak Bauhause Amerikan kapı modellerini de ev dekorasyonunuza şıklık katmak için kullanabilirsiniz. Bauhause Amerikan kapı modelleri ise 400 TL’den başlayan fiyatlarla satılmakta. Hem kaliteli hem de renk olarak bir çok seçeneği olan Bauhause Amerikan kapı modellerini kolayca bulabilirsiniz.

Amerikan kapı modellerini bilhassa country ya da avangart evleriniz varsa tercih edebilirsiniz. İngiliz country esintisiyle Amerikan kapı modellerini birleştirdiğinizde ortaya çıkan sonuç kesinlikle mükemmel olacaktır. Modern ev dekorasyonununa da giden Amerikan kapı modelleri mevcut tabii.

Sizler için en güzel Amerikan kapı modellerini bir araya topladık.

Amerikan kapı modelleri ve fiyatları

Evdekorasyonmodasi.com