2017 Doğtaş yemek odası modelleri ve fiyatları

Doğtaş mobilya yeni yemek odası takımları

Yemek Odası Modelleri

Salon dekorasyonunda yemek odası modelleri oldukça fazla tercih edilir. Gelen misafirlerimizide evimizde genelde salonlarda ağırlarız. Sürekli göz önünde olan yemek odası takımlarının seçimi oldukça önemlidir. Yemek odası takımları yemek masası, konsol, vitrin, tv ünitesi ve orta sehpa gibi ürünlerden oluşur. Salonunuzun büyüklüğüne yada zevkinize göre bu ürünleri şık bir koltuk takımı modeli ile kombin edebilirsiniz. İnternette yemek odası takımı modelleriyle ilgili bir araştırma yaptığınız zaman karşınıza yüzlerce farklı model çıkabilir. Karar verirken modelin kullanışlılığı, görünüşü, kalitesi gibi bir çok dikkat edilmesi gereken konu bulunuyor. Doğtaş mobilya ile aradığınız tüm özellikleri bir arada bulabileceğiniz bir çok farklı tasarım bulunuyor. Bu yazımızda son yıllara ürettiği tasarımlarla damgasını vuran firma olan Doğtaş mobilya yemek odası modellerini inceleyeceğiz.

Doğtaş Mobilya

Doğtaş mobilya 1972 yılından kurulan bir firmadır. Müşterilerin mobilya alanında bir tasarımda ihtiyaçlarını karşılan firma uzun yıllardan beri kullananların takdirini kazanıyor. Türkiye’de ve yurt dışında 200 den fazla mobilya mağazası bulunan firma 2015 yılından Türkiye’nin en beğenilen şirketi araştırmasında da kendi sektörünün en beğenilen şirketi oldu.

Doğtaş Mobilya Yemek Odası Modelleri

Doğtaş mobilya her bütçeye, zevke ve evinizin boyutuna uygun ürünler tasarlıyor. Firmaın 21 farklı yemek odası modeli bulunuyor. Yemek odası takımlarının kendi içerisinde de bir çok farklı seçenek sunan firma sizin zevkinize göre bambaşka bir tasarım ortaya çıkarabiliyor. Her ürünü parça parça alabileceğiniz gibi toplu olarakta satın alabilirsiniz. Doğtaş yemek masası modellerinde açılır kapanır modeller daha fazla talep görüyor. Eviniz büyük değilse açılır kapanır yemek masası ile hem kullanışlı bir ürün almış olursunuz hemde yerden tasarruf edersiniz. Yine tv sehpası ve ünite modellerinde farklı boyut alternatifleri bulunuyor, ürünleri incelediğinizde sizde bunları göreceksiniz.

Doğtaş Mobilya Yemek Odası Fiyatları

Ürünleri fiyatları modele göre değişiklik gösterse de firma her bütçeye uygun ürünler üretiyor. Her ürünün tek tek fiyatı bulunuyor. Doğtaş mobilya’da 3,000 lirayada şık bir yemek odası takımı alabileceğiniz gibi 20,000 lirayada bir yemek odası takımı alabilirsiniz. Firmada sürekli indirimler oluyor. Ürünlerin fiyatını detaylı olarak incelediğimiz ürünlerin altında bulabilirsiniz. Geniş saklama alanları ile estetik görünümü bir arada bulabileceğiniz Doğtaş yemek odası modellerinden oluşan bir galeri hazırladık. Galeri bölümünde modelleri üzerine tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Doğtaş Briza Yemek Odası Takımı

Doğtaş yemek odası modelleri kullanışlı yapısıyla dikkat çekiyor. Resimdeki Briza yemek odası modelinin konsol takımında 4 çekmece 2 kapaklı dolabı, yine çekmece ve kapaklı bölümüyle şık vitrini ve tv ünitesi modeliyle oldukça kullanışlı bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor. Üründe meşe ve beyaz renk birlikte kullanılmış, metalik kahve rengi kulp yapısıyla oldukça uyumlu bir tasarım. Konsolun arka kısmında ise ayna bulunuyor. Doğtaş mobilya Briza yemek odası takımı fiyatı %8 kdv indirimi ile birlikte 3,555 Tl.

Doğtaş mobilya Briza yemek odası takımı

Doğtaş Mobilya Casablanca Yemek Odası Takımı

Doğtaş mobilya 2017 ürünlerinden olan Casablanca yemek odası takımı sade yapısı ve farklılığı ile dikkat çekiyor. Beyaz renk ve meşenin birlikte kullanıldığı modeldelde kapaklı bölümler ve çekmece alternatifi bulunuyor. Country tarzı bir model olan Casablanca yemek odası takımının konsol ve dresuar tasarımında özel motifli kapak yapısı dikkat çekici. Yüksek ayaklı modeliyle temizliği kolaylaştıran estetik yemek odası takımının fiyatı ise 4,801 Tl. Bu fiyatın içerisinde 1 adet konsol, 1 adet Doğtaş yemek masası, 4 pure sandalye ve konsol aynası bulunuyor. Dilerseniz ürüne ek olarak tv üniteside ekleyebiliyorsunuz. Farklı boyutlara göre fiyat değişiyor. 180 cm lik Casablanca tv ünitesi fiyatı 1,125 Tl, 240 cmlik Doğtaş tv ünitesi fiyatı ise 1,575 Tl. Bu ürünün dresuar modelide bulunuyor dilerseniz ek olarak Doğtaş mağazalarından onuda satın alabilirsiniz.

Doğtaş mobilya casablanca yemek odası

Doğtaş Country Yemek Odası Takımı

Son yıllarda dekorasyonda country oldukça trend. Doğtaş mobilya cıvıl cıvıl içinizi açacak bir yemek odası takımı tasarlamış. Hem kullanışlı hemde estetik bir takım olan country’de evinize bahar gelmiş olacak. Country tarzı Eski ingiliz kır evlerinin dekorasyonunda kullanılan doğallık ile şıklığın bir arada kullanıldığı bir tarz. Beyaz gövdenin üst tablaları meşe ahşap ile tamamlanmış. Açılır kapanır yemek masası ile hem alandan tasaruf edeceksiniz hemde son derece kullanışlı bir yemek odası modeline sahip olacaksınız.  Yemek masası, konsol ve 4 sandalyeden oluşan Doğtaş yemek odası fiyatı 4,295 Tl.

Doğtaş mobilya country yemek odası

Doğtaş mobilya Dolce Vita Yemek Odası Takımı

Kişisel olarak en beğendiğim evimde de kullandığım yemek odası takımı olan Dolce Vita yemek odası modeli aseleti ve şıklığı bir arada bulunduruyor. Ahşabın sıcaklığını evinizin dekorasyonunda hissedeceğiniz yemek odası takımının  masa ayak ve baza kısmı ile konsol bazasını gördüğünüz zaman ne kadar kaliteli bir mobilya aldığınızı anlayacaksınız. Doğtaş mobilya 2017 yemek odası takımı olan Dolce Vita modelinin konsol kısmında 3 çekmece ve 2 kapak bulunuyor. Kapak bölümünün rengi bazada tercih edilen ahşap renginden ve üzerinde şık motifler bulunuyor. Ürünün ayrıca kitaplık modeli, tv sehpası ve vitrini bulunuyor. Dilediğiniz ürünü ek olarak satın alabilirsiniz. Ben evimde Dolce Vita yemek masası, konsol, 4 sandalye, tv sehpası ve kitaplık olarak satın aldım. Dolce Vita yemek odası fiyatı ise masa, konsol ve 4 sandalye fiyatı 11,980 Tl.

Doğtaş mobilya dolce vita yemek odası

Ev Dekorasyon Modası

Bir adet yorum var.

1. […] firma müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli mobilyaları sizler için hazırlıyor. Doğtaş mobilya yemek odası modelleri ile yatak odası takımlarını grup olarakta satın alabilirsiniz. Birbirini tamamlayan […]