2017 Doğtaş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Doğtaş mobilya yatak odası takımı 2017

Doğtaş Mobilya

Son yıllara damgasını vuran en iyi mobilya firmalarından biri olan Doğtaş mobilya, ürettiği kaliteli ürünlerle herkesin takdirini kazanıyor. Doğtaş mobilya yemek odası, yatak odası, koltuk takımı modelleri gibi aklınıza gelebilecek bir çok mobilya kategorisinde onlarca farklı mobilya modeli bulunuyor. Oldukça geniş ürün yelpazesi olan firmada her bütçeye ve zevke göre mobilyalar bulabilirsiniz. Ürünlerinde garanti veren firmada modern ve avangard tarzda ürünler bulunuyor. Bu yazımızda Doğtaş mobilya yatak odası modellerini inceledik.

Yatak Odası Takımları

Yatak odası dekorasyonu oldukça önemlidir. Dekorasyonun en önemli parçası ise şüphesiz mobilyalardır. Sizde güzel bir yatak odası takımı seçerek günün yorgunluğu atıp, huzurlu zaman geçirip, özel zamanlarınızı yaşacağınız alan olan yatak odası takımı seçimine dikkat etmelisiniz. Yatak odası takımı seçerken odanızın büyüklüğü göz önünde bulundurarak uygun boyutta bir model seçmelisiniz. Ayrıca kendi eşyalarınıza göre bir tasarım seçmelisiniz ki severek uzun yıllar kullanabilirsiniz. Yatak odası takımı gardırop, karyola, şifonyer ve komidin gibi ürünlerden oluşuyor. Gardırop modellerinde ise sürgülü ve kapaklı modelleri bulunuyor. Gardırop modelinin iç dizaynı oldukça önemlidir. Yine zevkinize göre karyolada cibinlikli yatak odası takımları tercih edebilirsiniz.

Doğtaş Yatak Odası Takımları

Doğtaş mobilya yatak odası takımları estetik görünümü ve kullanışlı yapısıyla dikkat çekiyor. Firmada 21 adet farklı yatak odası modeli bulunuyor. Her modelin içerisinde de farklı seçenekler sunarak hayalinizdeki modele kavuşmanızı sağlıyor. Ürünlerine garanti veren firma müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli mobilyaları sizler için hazırlıyor. Doğtaş mobilya yemek odası modelleri ile yatak odası takımlarını grup olarakta satın alabilirsiniz. Birbirini tamamlayan ürünlerin ayrıca koltuk ve salon takımı modelleride bulunuyor.

Doğtaş Mobilya Yatak Odası Fiyatları

Doğtaş mobilyada 21 farklı yatak odası modeli bulunuyor. Ürünlerinde içerisinde bir kaç seçenek bulunuyor ve fiyatları model içerisinde bile isteklere göre değişiklik gösterebiliyor. Doğtaş mobilya çok ürün seçeneği ile her kesime hitap ederek oldukça güzel ve şık bir yatak odası takımını 3,400 liraya satın alabileceğiniz gibi, 15,800 liraya başka bir yatak odası modelinide satın alabilirsiniz.

Doğtaş Mobilya Gardırop Modelleri

Günlük eşyalarınızda, özel günlerde kullandığınız eşyalara, evinizdeki bir çok şeyi koyduğunuz alan olan gardıropların seçimi oldukça önemlidir. Gardırop seçiminde ise odanızın büyüklüğü, kullandığınız eşyalar mesela çok pantolonunuz varsa pantolon askı bölümü fazla olmalı yada çekmece gerekliyse çekmecelerin olması gibi detaylar.  Gardırop modelinde boy aynası tercih ederseniz hazırlanmanıza katkı sağlayacaktır. Yine kapaklı veya sürgülü olarak seçenekleri bulunuyor. Sürgülü gardırop modelleri ile yer tasarufu sağlayabilirsiniz. Son yıllarda yatak odası takımlarında ise pastel tonlar ve beyaz renk ön planda.

Doğtaş Mobilya Bianco Yatak Odası Modeli ve Fiyatı

Doğtaş mobilya 2017 yatak odası modellerinden olan Bianco modern tarzda gösterişli bir yatak odası modeli olarak karşımıza çıkıyor. Doğtaş mobilya bu yatak odası takımına 5 yıl ürün garantisi veriyor.  Bianco yatak odası modelinin gardırop tasarımında dilediğinize göre sürgülü ve kapaklı alternatifleri bulunuyor. Sizde dilediğiniz şekilde gardırobu seçebilirsiniz. Komodinlerin arka kısmında ledli ekran bulunuyor. Doğtaş mobilya Bianco yatak odası fiyatı 7,990 Tl.

Bianco yatak odası takımı Doğtaş

Doğtaş Briza Yatak Odası Takımı

Doğtaş mobilya ürettiği bir çok ürünü grup olarak satışını yapıyor. Yani yemek odası takımları, yatak odası modelleri ile birlikte grup olarakta satılıyor. Briza yemek odası takımını Doğtaş yemek odası modelleri adlı yazımızda incelemiştik. Sade ve şık bir yatak odası takımı olan Briza’da çekmece detayları dikkat çekici. Aynalı şifonyerde, şifonyer, komodin ve gardıropta bir çok çekmece bulunuyor. Ayrıca gardırop ve şifonyerde ayna tasarımı bulunuyor. Beyaz ve meşe rengin uyumuyla metal kahverengi kulplar şık bir tasarım ortaya çıkmış. Doğtaş mobilya yatak odası fiyatı 5,700 Tl.

Doğtaş mobilya Briza yatak odası takımı

Doğtaş Mobilya Casablanca Yatak Odası Modeli

2017 Doğtaş yatak odası modellerinden olan Casablanca modeli bu sezonun trendlerinden. Casablanca yatak odası takımı ben evimde de tercih ettim. Country ve modern tarzın birlikte kullanıldığı modelde  karyolanın başucu ve ayak ucu tasarımının kumaş rengi ve görüntüsü oldukça şık. Sürgülü gardırop modelinde boy aynası bulunuyor. Oldukça geniş saklama alanı bulunan gardıropta çekmeceli bölümler, raf bölümleri yer alıyor. Ayrıca ürünün kapaklarında işlemeli motiflere yer verilmiş. Doğtaş mobilya Casablanca yemek odası takımıyla birlikte evinize çok yakışacak Doğtaş mobilya yatak odası fiyatı 8,687 Tl.

Doğtaş mobilya Casablanca yatak odası takımı

Doğtaş Mobilya Country Yatak Odası Takımı

Son yılların trendi olan country tarzı yatak odası modellerinde ve dekorasyonunda da sık sık tercih ediliyor. Bahar günlerini anımsatan ve insanın içine huzur veren Country yatak odası takımında meşe renk ve beyaz bir arada kullanılmış. Üst tablalarda meşe, alt gövdelerde ise beyaz renk karşımıza çıkıyor. Kumaş rengi olarakta çiçek desenli kumaşlar ve pastel tonlar oldukça hakim. Doğtaş Country karyola modelinde ise alternatif boyutlar bulunuyor. Yine gardırop modelinde de 5’li, 6’lı kapaklı seçenekler sunuyor. Doğtaş mobilya country yatak odası fiyatı 6,295 Tl.

Doğtaş mobilya country yatak odası takımı

Ev Dekorasyon Modası