2017 Doğtaş genç odası modelleri ve fiyatları

Doğtaş Flamingo genç odası modeli

Çocuklarımızın odası oldukça önemlidir, günün büyün yorgunluğunu odalarında dinlenerek geçirirler. Yine ders çalışıp, oyun oynarken odalarında zaman geçirirler. Güzel zamanın da yanı sıra onların gelişmesine yardımcı olacak ferahlıkta ve onlara zarar verecek malzemelerin olmaması genç odalarının en büyük özelliklerinden birisi olmalıdır. Bunun dışında mobilyaların renkleri de ayrı bir önem katmakta. Odalarını sevmeleri için güzel bir oda dekorasyonu gerekir.

Doğtaş genç odası modelleri

Doğtaş mobilya genç odası modelleriyle bu konuda en büyük yardımcınız. Firma tecrübesiyle en kullanışlı ve şık genç odası takımlarını üretiyor. Doğtaş mobilya uzman ekibi tarafından tamamen ücretsiz olarak odanızın tasarımını 3 boyutlu ortamda yapıyor. Hayalinizdeki odaya gönül rahatlığıyla sahip olmanızı sağlıyor. Doğtaş 2017 genç odası modelleri mağazalarda yerini aldı. Doğtaş ile artık çocuğunuz için düşündüğünüz genç odasına kavuşmanız çok yakın. Biliyorsunuz ki piyasada yüzlerce mağaza ve binlerce genç odası modeli var. Ancak Doğtaş bir çok firmanın dışında kendi şıklığında ve genç odalarında ki kendi çizgisiyle bir çok müşterisini memnun etmeye devam ediyor. Sektöre gireli yıllar olan ve bir çok noktada usta olan firma 2017 genç odası modellerinde de ön plana çıkacak gibi. Geçtiğimiz yıl bir çok modeliyle genç odası deyince aklımıza kazanan sadece genç odası modelleriyle değil Doğtaş oturma odası modelleriyle de aklımıza geliyor.  Mobilya konusunda her türlü alanda bir çok modelle hizmet veren Doğtaş referans olarak oldukça sağlam bir firma.

Doğtaş mobilya genç odası modelleri

Doğtaş genç odası üretirken bir çok noktada düşünüp, ince eleyip sık dokuyor. Gençlerin ne istediğini bilen hatta onlar gibi düşünen Doğtaş mobilyalarda da gençlerin isteklerine göre bir tarz ve onların sağlığı açısından iyi malzemede genç odaları üretmekte. Doğtaş’in gençleri çok iyi anlayan ekibi bugüne kadarki en iyi genç odasını yapmak için bu fikirler yola çıkarak güncel trendleri dikkatle analiz etti. Sonuçta her zamanki gibi modern beklentileri fazlasıyla karşılayan, yine ilkelerini gerçekleştiren bir konsept ortaya çıktı.

Doğtaş Mobilya Arte Genç Odası

Doğtaş mobilya 2017 genç odası modeli olan Arte fonksiyonel yapısı ile dikkat çekiyor. Bir genç odasının en önemli parçası, o gencin kendisidir. Doğtaş mobilya, Arte’yu tasarlarken tüm konseptin ona uyum sağlamasını düşledi. Bir genç, kendisine ait bu en özel alanda neyi, nasıl görmek ister,nasıl rahat eder? Arte ile de her gencin kendisine has zevkini yakalamanın zorluğundan yola çıkarak tamamıyla kişiselleştirebilir, zevke göre düzenlenebilir, modüler, sade bir konsept oluşturulmuş. Bu oda tıpkı gençler gibi hareketli ve değişken.

Doğtaş Arte genç odası modeli

Doğtaş mobilya Arte genç odası takımın yatağının başlığı oldukça konforlu. Ayaklarınızı uzatıp yaslandığında karyolanın başucu size çift taraflı renk ve desen alternatifi sunuyor. Yatak örtüsü bile çift taraflı, zevkine göre çocuğunuz değiştirip odada fark yaratabilir. Doğtaş mobilya gardırop modellerinde temiz hava aparatı bulunuyor.
Doğtaş mobilya ürünlerinde, gençliğe bir odadan çok kendilerine ait bir dünya sunan, hayatlarına kolayca ayak uyduracak şaşırtıcı özellikleriyle en güzel genç odası modellerini üretmeye devam ediyor. Doğtaş mobilya genç odası fiyatları ise modele göre değişim gösteriyor, Arte genç odası fiyatı 3564 Tl.

Doğtaş Mobilya Country Geç Odası Takımı

Hem kızlar için hem de erkekler için düşünülen ve tasarlanan Country genç odası takımı bir çok yönden diğer modellerin önüne geçiyor. Öncelikle günümüz tarzını yakalayan Country tasarımıyla bir tık daha cazip gelen ayrıca kalitesinin de belli olduğu Country genç odası takımı bu seneye damgasını vuran genç odası takımları arasında.

Doğtaş Country genç odası

Country genç odası tasarımındaki ladin malzemesinin dışında yatak başlığında bulunan çiçekli deseniyle tasarımına ayrı bir hava katmakta. İngiliz esintisi olarak nitelendirilen Country modası son yıllarda bir çok evde bulunduğundan popülerlik bakımından öne çıkıyor. Gençlerin de ilgisini çeken derecede şıklığıyla Country genç odası takımı da bu sene Doğtaş’ın en çok tercih edilen genç odası modelleri arasında. Bunun bir diğer nedeni de tabii ki fiyatı. Fiyat olarak da 3.395 TL ‘ye satılan Country genç odası takımı bu özeliğiyle de herkesi kendine hayran bırakıyor.

Doğtaş Country genç odası takımı gardırop modelinden çalışma masasına kadar ayrı bir şıklıkta evinize gelmekte. Özellikle gardıropun kullanımı ve şıklığı gençleri memnun etmekte. İçinde ki rafların alanları, askılıkları ve gardırop içinin dizaynının gençlere büyük kolaylık sağlaması da Doğtaş Country genç odası takımını bir tık daha öne çıkarıyor.

Doğtaş Mobilya Allegro Genç Odası Takımı

Doğtaş mobilya genç odası konusunda adeta bir duayen. Genç odası modellerinde sadeliği ve ferahlığı hedefleyen firma Allegro genç odası takımında da aynı çizgide devam etmiş. Kusursuz beyazın mobilyalar üzerinde duruşuyla şıklığı doruklara ulaşan Allegro genç odası takımı sadece şıklığı ile değil fiyatıyla da oldukça uygun. Komodin, çalışma masası ve çalışma ünitesi, gardırop ve karyolasıyla toplam 2.555 TL olan Allegro genç odası takımı fiyat açısından beklentiyi karşılıyor.

Doğtaş allegro genç odası

Bunun dışında sadece parça parça alabileceğiniz Doğtaş mobilya genç odası modelleri fiyatları konusunda size büyük bir avantaj sunuyor. Buna ek olarak perde, ayna, korkuluk ya da bazanızı ranza ile değiştirmek isterseniz fiyat farkı ödemeniz gerekiyor. Bunun yanı sıra tasarıma baktığınızda mavi ve beyaz tonlarını bir arada kullanan firma denizcilik teması ile şık bir genç odası modeli hazırlamış. Uygun fiyatla da firmanın öne çıkan ürünlerinden olan Doğtaş genç odası takımı bu sene firmanın en beğenilen modelleri arasına girmiş.

Doğtaş genç odası modelleri ve fiyatları

Evdekorasyonmodasi.com